Personlig træning og coaching i fitnesscenter

Personlig træning i fitnesscenter

Personlig træning og coaching i fitnesscenter er for dig, der ønsker min hjælp, hvor træningen foregår i et fitnesscenter.

Jeg tilbyder min hjælp i Fit & Sund i Odense.

Vi starter med en indledende samtale i centeret. Sammen finder vi så ud af, hvilket behov du har og i hvilket omfang, du har brug for min hjælp. Samtidig laver vi en træningsplan, der passer ind i din kalender, så træningen passer godt ind i din hverdag.

Jeg anser det for en væsentlig del af mit ansvar at holde dig topmotiveret igennem hele forløbet. Derfor vil det være mit fokus, at træningen skal være sjov og nem at gå til. Gode resultater skabes kun gennem en kombination af effektiv træning og høj motivation.

Jeg går op i at gøre tingene på en simpel og effektiv måde, så du oplever en glidende overgang til et sundere og gladere liv, der vil give dig det overskud, du altid har savnet. Det er vejen til succes.

Ved første træningssession laver jeg en bevægelsesscreening og en livsstilsanalyse af dig, hvor din fysik og din sundhedstilstand kortlægges. Analysen vil medvirke til, at jeg kan skræddersy et træningsprogram til dig med den størst mulige effekt og sikkerhed. Samtidig vil målingerne give et godt udgangspunkt for at følge din udvikling, når træningen skrider frem.

Analyse af dine kostvaner samt kostvejledning indgår naturligvis som et led i forløbet.

Få et uforpligtende tilbud på personlig træning i fitnesscenter:

Inkl.:

  • Gratis uforpligtende samtale inden opstart
  • Bevægelsesscreening
  • Livsstilsanalyse
  • Personligt træningsprogram
  • Træning tilpasset din hverdag
  • Kostvejledning
  • Fri support

Har du lyst til en gratis uforpligtende samtale med mig om et forløb? Læg dit navn og nummer herunder, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.