Projekt Performance

Performance

Ønsker du at optimere dit potentiale i din sport?

Min tidligere klient, Henrik, var danmarksmester i sin individuelle sportsgren, da han tog kontakt til mig. Han havde et dybt ønske om at træde ind på den internationale scene og kæmpe med om større mesterskaber. Det krævede, at han flyttede sit fysiske niveau de sidste procenter, der adskiller vindere fra tabere på eliteplan.

I sit forløb hos mig, lærte Henrik at optimere sin fysiske træning, så udbyttet blev specifikt rettet mod behovet i hans sportsgren. Han fik flyttet sine grænser og udnyttet sit fysiske potentiale. Da vores samarbejde ophørte, kunne han, udover danmarksmester, også kalde sig dobbelt nordisk mester og europamester.

Kunne du tænke dig at optimere din præstationsevne som Henrik? Er du klar til at løfte din fysiske træning op på højeste niveau? Projekt Performance kan også være løsningen for dig!

Fysisk optimering er et gennemgribende projekt og en investering i dig selv. Gjort på den rigtige måde, kan projektet blive forskellen på sejr og nederlag i din sport. Intet overlades til tilfældighederne. Jeg har din ryg hele vejen.

Forventningsafstemning

Som sportsmand ved du, at optimering har omkostninger, inden udbyttet kan realiseres. På samme måde som du sikkert har høje forventninger til mig, har jeg også forventninger til dig, når du tilmelder dig Projekt Performance.

Jeg forventer:

  • at du er klar til at følge din træningsplan og registrere dine resultater.
  • at du er klar til at følge mine kostanbefalinger og registrere dit indtag.
  • at du er klar til at investere din tid og energi i dig selv.
  • at du er åben for og har mod på at tillære nye vaner.

Du skal selvfølgelig vide, at jeg ikke vender dit liv på hovedet fra dag 1. Udvikling tager tid, og alle tiltag kommer til at foregå i en glidende overgang, hvor der tages fuldt hensyn til dine personlige forudsætninger. Mit mål er at øge dit niveau på en måde, hvor du kan følge med. Alt optimeres til lige præcis dig.

Projekt Performance er dit projekt.

Er du klar til en gratis uforpligtende samtale med mig om dit Projekt Performance?

Så skriv dit navn og nummer ind nedenfor, så ringer jeg dig op til et 10-15 min. opklarings-opkald. Intet er til salg i dette opkald. Det er bare en afslappet samtale, hvor vi ser, om vi klikker sammen, og om der er potentiale for et samarbejde.

Hvad tidligere klienter siger:

“Min coach, min mentor, min ven. Du er for badass. Mine sejre er lige så meget dine. Best call ever at hyre dig!” – Jacob E.

“Der er jo så sindssygt mange holdninger til, hvad man skal gøre for at blive stor… Jeg gik sgu nok bare lidt træt i hele tiden at blive i tvivl om, hvad man skulle gøre. Man vil jo helst ikke spilde tiden på det forkerte. Det var fedt at få styr på sagerne og få solid fremgang. Så gik det jo pludselig stærkt med mullerne.” – Rasmus R.

“Man kommer ikke sovende til det. Men hold da op, hvor det virker! Dit fokus på mit mindset gjorde hele forskellen for mig. Jeg anede slet ikke, at det betød så meget.” – Fie F.

“Jeg tror, det vigtigste for mig var, at du virkelig lyttede til mig. Du lyttede og tog fat, hvor jeg havde mest brug for det. Det gjorde en stor forskel, at der ikke bare blev trukket en fast pakke ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet med andre trænere. Du tog dig tid til mig.” – Andrea S.