Projekt Længere Liv

Længere Liv

Har du opdaget, at tiden løber ud?

Før eller siden går det op for os alle – Vi skal ikke være her evigt. Som ung fylder dette faktum ofte ikke så meget. Men som årene går, bliver vi mere bevidste om enden. For nogle kommer det snigende. For andre skal der skelsættende begivenheder til. Vi kan ikke stoppe timeglasset, men vi kan forsøge at forlænge den tid, der er tilbage.

Min tidligere klient, Søren, døjede med højt blodtryk og højt kolesteroltal, da han kontaktede mig. Han var blevet bekymret for sin egen situation, da hans bror, der levede med samme udfordringer, netop havde være ramt af en blodprop. Det havde sat tanker i gang hos Søren om hans egen livsstil og om de mulige konsekvenser, den kunne medføre.

Søren traf en klog beslutning, da han kastede sig ud i et forløb hos mig. I dag er både hans blodtryk og kolesteroltal faldet, og han har dermed reduceret risikoen for at blive ramt af livsstilssygdomme. Søren har opbygget nogle sunde vaner, både i forhold til kost og motion, som han holder godt fast i efter endt forløb.

“Jeg ville ønske, jeg havde taget skeen i den anden hånd for mange år siden. Det var overraskende for mig, hvor mange kræfter og hvor meget energi jeg fik, da jeg begyndte at leve sundere. Det havde jeg ikke troet. Jeg har jo nærmest aldrig haft det bedre.” – Søren H.

Vi bestemmer ikke over skæbnen, men vi bestemmer over vores egen livsstil. Det er op til os selv at tage kampen op mod sygdom og dårlige vaner og give os selv gaven af en selvhjulpen og glædesfyldt alderdom med masser af livskvalitet. Det er aldrig for sent at tage kampen op, men jo tidligere det sker, des større er gevinsten.

Har du opdaget, at tiden løber ud? Og er du klar til at gøre modstand?


– I så fald er Projekt Længere Liv din livline!

At skabe en forandring i sit liv er et gennemgribende projekt og en investering i sig selv. Muligvis den bedste investering, du kommer til at gøre i dit liv. Projekt Længere Liv tager dig med i et oprør mod fortiden, hvor de gamle vaner efterlades og selvdestruktive mønstre brydes. Du vil lære at bygge nye sunde vaner op og omgås dig selv på en mere livsforlængende måde. At investere i sig selv, er at investere i liv.

Jeg er med på din rejse og holder dig i hånden hele vejen. Jeg støtter dig, når det bliver svært og glæder mig sammen med dig, når du lykkes.

Lad mig spørge dig igen: Er du klar til at gøre modstand? Virkelig klar?

For vi må også være realistiske. En investering har omkostninger, inden udbyttet kan realiseres. På samme måde som du sikkert har høje forventninger til mig, har jeg også forventninger til dig, når du tilmelder dig Projekt Længere Liv.

Jeg forventer:

  • at du for alvor er klar til forandring.
  • at du er klar til at følge din træningsplan og registrere dine resultater.
  • at du er klar til at følge mine kostanbefalinger og registrere dit indtag.
  • at du er åben for og har mod på at tillære nye vaner.

Du skal selvfølgelig vide, at jeg ikke vender dit liv på hovedet fra dag 1. Forandring tager tid, og alle tiltag kommer til at foregå i en glidende overgang, hvor der tages fuldt hensyn til dine personlige forudsætninger. Mit mål er at forandre dit liv på en måde, hvor du mærker det mindst muligt i det daglige. Jeg vil hjælpe dig med at bryde de lænker, der holder dig tilbage, og for enden af din rejse vil et nyt menneske opstå.

Projekt Længere Liv er din alderdom.

Er du klar til en gratis uforpligtende samtale med mig om dit Projekt Længere Liv?

Så skriv dit navn og nummer ind nedenfor, så ringer jeg dig op til et 10-15 min. opklarings-opkald. Intet er til salg i dette opkald. Det er bare en afslappet samtale, hvor vi ser, om vi klikker sammen, og om der er potentiale for et samarbejde.

Hvad tidligere klienter siger:

“Det overraskede mig, hvor meget din coaching gjorde for min måde at tænke på og for min egen indstilling til træning og sundhed. Det flyttede mig virkelig meget. Her 6 måneder efter, holder jeg stadig fast i de vaner, jeg fik under forløbet.” – Marie S.

“Man kommer ikke sovende til det. Men hold da op, hvor det virker! Dit fokus på mit mindset gjorde hele forskellen for mig. Jeg anede slet ikke, at det betød så meget.” – Fie F.

“Jeg tror, det vigtigste for mig var, at du virkelig lyttede til mig. Du lyttede og tog fat, hvor jeg havde mest brug for det. Det gjorde en stor forskel, at der ikke bare blev trukket en fast pakke ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet med andre trænere. Du tog dig tid til mig.” – Andrea S.