Projekt Hulk

Hulk

Er dit mål en stor veltrænet krop?

Min tidligere klient, Rasmus, havde en drøm om at øge muskelmassen. Han havde længe forsøgt sig med forskellige træningsprogrammer, men han havde svært ved at skabe konstant fremgang. Han havde eksperimenteret med både fullbody, splittræning og crossfit. Han havde søgt råd i sit netværk og på sociale medier. Han havde også forsøgt at supplere med kosttilskud. Men drømmekroppen var stadig langt væk.

Rasmus var bestemt ikke utrænet, da han begyndte et forløb hos mig. Hans træning havde i noget omfang båret frugt, men han fik slet ikke nok ud af sine anstrengelser. Det fik vi lavet om på.

I sit forløb lærte Rasmus at strukturere sin træning mere effektivt, så alle detaljer passede til hans målsætning om større muskler. Han fik optimeret sin kost, sin søvn og sine øvrige vaner, så de rette betingelser for succes var til stede. Han kom ud af sit forløb med både større muskler og den rette viden og erfaring til selv at bygge videre på sin drømmekrop. I dag er han en bøf.

“Der er jo så sindssygt mange holdninger til, hvad man skal gøre for at blive stor… Jeg gik sgu nok bare lidt træt i hele tiden at blive i tvivl om, hvad man skulle gøre. Man vil jo helst ikke spilde tiden på det forkerte. Det var fedt at få styr på sagerne og få solid fremgang. Så gik det jo pludselig stærkt med mullerne.” – Rasmus R.

Kunne du tænke dig at gennemgå den samme udvikling som Rasmus? Er du klar til at løfte din træning op på næste niveau? Projekt Hulk kan også være løsningen for dig!

Jagten på drømmekroppen er et gennemgribende projekt og en investering i dig selv. Gjort på den rigtige måde, kan projektet blive en livsstil, der bringer mange andre goder med sig end blot store muskler. Projekt Hulk sigter mod helheden, hvor effektiv muskelvækst suppleres af øget sundhed, mental styrke og tilfredshed i egen krop. Intet overlades til tilfældighederne.

Jeg har din ryg hele vejen. Jeg støtter dig, når det bliver svært og glæder mig sammen med dig, når du lykkes.

Lad mig spørge dig igen: Er du klar til at gøre drømmen til virkelighed? Virkelig klar?

For vi må også være realistiske. En investering har omkostninger, inden udbyttet kan realiseres. På samme måde som du sikkert har høje forventninger til mig, har jeg også forventninger til dig, når du tilmelder dig Projekt Monster-Massiv.

Jeg forventer:

  • at du for alvor er klar til at flytte dig.
  • at du er klar til at følge din træningsplan og registrere dine resultater.
  • at du er klar til at følge mine kostanbefalinger og registrere dit indtag.
  • at du er klar til at investere din tid og energi i dig selv.
  • at du er åben for og har mod på at tillære nye vaner.

Du skal selvfølgelig vide, at jeg ikke vender dit liv på hovedet fra dag 1. Udvikling tager tid, og alle tiltag kommer til at foregå i en glidende overgang, hvor der tages fuldt hensyn til dine personlige forudsætninger. Mit mål er at øge dit niveau på en måde, hvor du kan følge med. Alt optimeres til lige præcis dig.

Projekt Hulk er dit projekt.

Er du klar til en gratis uforpligtende samtale med mig om dit Projekt Hulk?

Så skriv dit navn og nummer ind nedenfor, så ringer jeg dig op til et 10-15 min. opklarings-opkald. Intet er til salg i dette opkald. Det er bare en afslappet samtale, hvor vi ser, om vi klikker sammen, og om der er potentiale for et samarbejde.

Hvad tidligere klienter siger:

“Man kommer ikke sovende til det. Men hold da op, hvor det virker! Dit fokus på mit mindset gjorde hele forskellen for mig. Jeg anede slet ikke, at det betød så meget.” – Fie F.

“Min coach, min mentor, min ven. Du er for badass. Mine sejre er lige så meget dine. Best call ever at hyre dig!” – Jacob E.

“Det overraskede mig, hvor meget din coaching gjorde for min måde at tænke på og for min egen indstilling til træning og sundhed. Det flyttede mig virkelig meget. Her 6 måneder efter, holder jeg stadig fast i de vaner, jeg fik under forløbet.” – Marie S.

“Jeg tror, det vigtigste for mig var, at du virkelig lyttede til mig. Du lyttede og tog fat, hvor jeg havde mest brug for det. Det gjorde en stor forskel, at der ikke bare blev trukket en fast pakke ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet med andre trænere. Du tog dig tid til mig.” – Andrea S.