Projekt Glad med Overskud

Premium Online Coaching ved Kenneth Ringsmose

Glad med Overskud

Savner du glæde og overskud i hverdagen?

En travl hverdag med mange forpligtelser kan være drænende. Det oplevede min tidligere klient, Gitte, der havde det som om, at hun konstant prøvede at slukke ildebrande, mens energien langsomt blev suget ud af hende. Når dagens pligter så endelig var overstået, sad hun tilbage, udtømt for ressourcer og med humøret i bund, vel vidende at hele startede forfra igen næste morgen.

Efter Gittes forløb hos mig, har hun lært, at bevægelse og motion er en sund og effektiv måde at få energien og glæden tilbage. I dag holder hun fast i de gode vaner, hun opbyggede sammen med mig, og hun fortæller, at hun er langt gladere og med meget mere overskud end før, selvom hun stadig har en travl hverdag.

“Det var jo, som du sagde til mig. Man skal bruge energi for at få energi. Jeg troede slet ikke på det, da du sagde det, men jeg var jo desperat. Og Gud hvor havde du ret. Det har været vidunderligt for mit eget overskud, men det der har gjort mig mest glad er faktisk, at jeg er blevet en meget bedre mor for mine børn, fordi jeg nu har overskud til at være der for dem.” – Gitte A.

Hvis Gittes hverdag virker bekendt, så kan Projekt Glad med Overskud også være nøglen til en lysere fremtid for dig!

At skabe en forandring i sit liv er et gennemgribende projekt og en investering i sig selv. Muligvis den bedste investering, du kommer til at gøre i dit liv. Projekt Glad med Overskud vil være med til at løfte dig ud af hverdagens trummerum og give dig glæden og overskuddet tilbage. Det kan lyde paradoksalt, men sandheden er, at når du begiver dig ud i et træningsforløb som dette, vil den energi, du giver, komme mange gange igen. Og det gode humør følger.

Det kan naturligvis være svært at tro på, før man prøver det. Især fordi den indledende oplevelse, når man begynder at motionere, jo netop er, at det er hårdt og krævende. Og ja, det er det. Men belønningen venter forude, når du først har dedikeret dig og valgt at investere i dig selv. At investere i sig selv, er at investere i livskvalitet.

Jeg er med ved din side og holder dig i hånden hele vejen. Jeg støtter dig, når det bliver svært og glæder mig sammen med dig, når du lykkes.

Så lad mig spørge dig: Er du klar til at vende skuden og investere i dig selv? I din egen glæde, energi og livskvalitet?

For vi må også være realistiske. En investering har omkostninger, inden udbyttet kan realiseres. På samme måde som du sikkert har høje forventninger til mig, har jeg også forventninger til dig, når du tilmelder dig Projekt Glad med Overskud.

Jeg forventer:

 • at du for alvor er klar til forandring.
 • at du er klar til at følge din træningsplan og registrere dine resultater.
 • at du er klar til at følge mine kostanbefalinger og registrere dit indtag.
 • at du er åben for og har mod på at tillære nye vaner.

Du skal selvfølgelig vide, at jeg ikke vender dit liv på hovedet fra dag 1. Forandring tager tid, og alle tiltag kommer til at foregå i en glidende overgang, hvor der tages fuldt hensyn til dine personlige forudsætninger. Mit mål er at forandre dit liv på en måde, hvor du mærker det mindst muligt i det daglige. Jeg vil hjælpe dig med at bryde de lænker, der holder dig tilbage, og for enden af forløbet vil et nyt menneske opstå, fyldt med glæde og overskud.

Projekt Glad med Overskud er din vej til en lysere fremtid.

Indhold:

 • Gratis uforpligtende samtale inden opstart – så du kan vurdere, om forløbet er det rigtige for dig.
 • Personligt træningsprogram – så alt tilpasses dine personlige behov.
 • Træning tilpasset din hverdag – så ydre omstændigheder ikke skal bremse dig.
 • Kostvejledning – så du hurtigere når dit mål.
 • Vanecoaching – så dit udbytte varer ved, også efter endt forløb.
 • Adfærdsforandring-coaching – så du kommer ud på den anden side som et nyt menneske.
 • Video af øvelser via app – så du ikke er i tvivl om noget.
 • Video feedback på teknik via app – så du ikke behøver bekymre dig om at gøre noget forkert.
 • Fri support – så du altid har min støtte.
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!så du ikke kan tabe!

Er du klar til en gratis uforpligtende samtale med mig om dit Projekt Glad med Overskud?

Så skriv dit navn og nummer ind nedenfor, så ringer jeg dig op til et 10-15 min. opklarings-opkald. Intet er til salg i dette opkald. Det er bare en afslappet samtale, hvor vi ser, om vi klikker sammen, og om der er potentiale for et samarbejde.

Hvad tidligere klienter siger om Premium Online Coaching:

“Det overraskede mig, hvor meget din coaching gjorde for min måde at tænke på og for min egen indstilling til træning og sundhed. Det flyttede mig virkelig meget. Her 6 måneder efter, holder jeg stadig fast i de vaner, jeg fik under forløbet.” – Marie S.

“Man kommer ikke sovende til det. Men hold da op, hvor det virker! Dit fokus på mit mindset gjorde hele forskellen for mig. Jeg anede slet ikke, at det betød så meget.” – Fie F.

“Jeg må bare sige, at du vækkede min mås. Da jeg lærte at få mine baller til at arbejde, kom der pludselig kraft bag mine øvelser. Og mine jeans har aldrig siddet bedre.” – Carina J.

“Virkeligt professionelt og trygt forløb. Det betød meget, at du var der så meget for mig. Jeg er så glad for min nye booty. Og det er min kæreste også.” – Anne-Sofie M.

“Jeg tror, det vigtigste for mig var, at du virkelig lyttede til mig. Du lyttede og tog fat, hvor jeg havde mest brug for det. Det gjorde en stor forskel, at der ikke bare blev trukket en fast pakke ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet med andre trænere. Du tog dig tid til mig.” – Andrea S.