Projekt Fit Forandring

Premium Online Coaching ved Kenneth Ringsmose

Fit Forandring

Drømmer du om at skabe en vedvarende forandring i dit liv?

Min tidligere klient, Lone, var træt af de overflødige kilo, der unødigt tyngede hende både fysisk og mentalt. Hun var træt af at blive forpustet, når hun skulle op ad en trappe. Hun var træt af slankekure, der aldrig blev til noget.

Lone havde været tæt på at give op, men heldigvis besluttede hun sig for at tage kontakt til mig i stedet. I dag er hun 15 kg lettere, hun er tilpas i sig selv, hun er tilpas i sit eget tøj, og hun er ikke længere bange for trapper.

“…Projekt Fit Forandring var virkelig 12 overvældende uger. Jeg havde aldrig forestillet mig, at der kunne ske så meget på så kort tid. Slet ikke for mig. Jeg forstod ærligt talt ikke forskellen på personlig træning og adfærdscoaching, inden vi startede forløbet. Det gør jeg nu. Du forandrede mit liv.” – Lone V.

Lone var bare nået dertil, hvor der skulle ske noget i hendes liv. Og det gjorde der!

Er du ligesom Lone? Er du bare nået dertil, hvor der skal ske noget i dit liv? Er du klar til at gøre drømmen til virkelighed?
– I så fald er Projekt Fit Forandring det rette for dig!

At skabe en forandring i sit liv er et gennemgribende projekt og en investering i sig selv. Muligvis den bedste investering, du kommer til at gøre i dit liv. Projekt Fit Forandring tager dig med på en rejse, hvor de gamle vaner efterlades og selvdestruktive mønstre brydes. Du vil lære at bygge nye sunde vaner op og omgås dig selv på en mere tilfredsstillende måde. At investere i sig selv, er at investere i livskvalitet.

Jeg er med på din rejse og holder dig i hånden hele vejen. Jeg støtter dig, når det bliver svært og glæder mig sammen med dig, når du lykkes.

Lad mig spørge dig igen: Er du klar til at gøre drømmen til virkelighed? Virkelig klar?

For vi må også være realistiske. En investering har omkostninger, inden udbyttet kan realiseres. På samme måde som du sikkert har høje forventninger til mig, har jeg også forventninger til dig, når du tilmelder dig Projekt Fit Forandring.

Jeg forventer:

 • at du for alvor er klar til forandring.
 • at du er klar til at følge din træningsplan og registrere dine resultater.
 • at du er klar til at følge mine kostanbefalinger og registrere dit indtag.
 • at du er åben for og har mod på at tillære nye vaner.

Du skal selvfølgelig vide, at jeg ikke vender dit liv på hovedet fra dag 1. Forandring tager tid, og alle tiltag kommer til at foregå i en glidende overgang, hvor der tages fuldt hensyn til dine personlige forudsætninger. Mit mål er at forandre dit liv på en måde, hvor du mærker det mindst muligt i det daglige. Jeg vil hjælpe dig med at bryde de lænker, der holder dig tilbage, og for enden af din rejse vil et nyt menneske opstå.

Projekt Fit Forandring er din rejse.

Indhold:

 • Gratis uforpligtende samtale inden opstart – så du kan vurdere, om forløbet er det rigtige for dig.
 • Personligt træningsprogram – så alt tilpasses dine personlige behov.
 • Træning tilpasset din hverdag – så ydre omstændigheder ikke skal bremse dig.
 • Kostvejledning – så du hurtigere når dit mål.
 • Vanecoaching – så dit udbytte varer ved, også efter endt forløb.
 • Adfærdsforandring-coaching – så du kommer ud på den anden side som et nyt menneske.
 • Video af øvelser via app – så du ikke er i tvivl om noget.
 • Video feedback på teknik via app – så du ikke behøver bekymre dig om at gøre noget forkert.
 • Fri support – så du altid har min støtte.
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!så du ikke kan tabe!

Er du klar til en gratis uforpligtende samtale med mig om dit Projekt Fit Forandring?

Så skriv dit navn og nummer ind nedenfor, så ringer jeg dig op til et 10-15 min. opklarings-opkald. Intet er til salg i dette opkald. Det er bare en afslappet samtale, hvor vi ser, om vi klikker sammen, og om der er potentiale for et samarbejde.

Hvad tidligere klienter siger om Premium Online Coaching:

“Det overraskede mig, hvor meget din coaching gjorde for min måde at tænke på og for min egen indstilling til træning og sundhed. Det flyttede mig virkelig meget. Her 6 måneder efter, holder jeg stadig fast i de vaner, jeg fik under forløbet.” – Marie S.

“Man kommer ikke sovende til det. Men hold da op, hvor det virker! Dit fokus på mit mindset gjorde hele forskellen for mig. Jeg anede slet ikke, at det betød så meget.” – Fie F.

“Det var jo, som du sagde til mig. Man skal bruge energi for at få energi. Jeg troede slet ikke på det, da du sagde det, men jeg var jo desperat. Og Gud hvor havde du ret. Det har været vidunderligt for mit eget overskud, men det der har gjort mig mest glad er faktisk, at jeg er blevet en meget bedre mor for mine børn, fordi jeg nu har overskud til at være der for dem.” – Gitte A.

“Jeg må bare sige, at du vækkede min mås. Da jeg lærte at få mine baller til at arbejde, kom der pludselig kraft bag mine øvelser. Og mine jeans har aldrig siddet bedre.” – Carina J.

“Jeg tror, det vigtigste for mig var, at du virkelig lyttede til mig. Du lyttede og tog fat, hvor jeg havde mest brug for det. Det gjorde en stor forskel, at der ikke bare blev trukket en fast pakke ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet med andre trænere. Du tog dig tid til mig.” – Andrea S.