Projekt Bryllupsklar Brud

Bryllupsklar

Drømmer du om at være den bedste udgave af dig selv på din bryllupsdag?

Min tidligere klient, Julie, havde et dybfølt ønske om at kunne passe sin drømme-brudekjole i en bestemt størrelse på dagen, der skulle være den bedste og mest perfekte i hendes liv: Hendes bryllupsdag.

Julie havde tidligere kæmpet med at komme ned i kjolestørrelse, men det var, trods ihærdige forsøg, hidtil ikke lykkedes hende at nå sit mål. Nu havde hun og hendes forlovede fastsat en bryllupsdato, så uret tikkede frem mod den deadline, hvor kjolen skulle købes. Derfor kontaktede hun mig.

Julie tabte to kjolestørrelser og nåede sit mål. Hun fik sin drømme-brudekjole og bar den samme dag, som hun fik sin drømmemand. Nu er billedet af ham og hende i den perfekte kjole foreviget på deres bryllupsbilleder. Og et år efter hendes forløb, kan Julie stadig passe kjolen.

“Jeg ved jo godt, at lykke ikke findes i kjolestørrelser, men bryllupskjolen var altså noget helt særligt for mig. Og det gjorde mig altså virkelig, virkelig lykkelig, da jeg fik MIN bryllupskjole på. Den som jeg vidste var den rigtige ‘MIN’. Det var virkelig helt fantastisk, da den endelig passede perfekt. Det var selvfølgelig min mand, der gjorde min bryllupsdag perfekt, men jeg må også sige, at du havde en stor del af æren for, at det nåede at blive HELT perfekt. Jeg er dybt taknemmelig.” – Julie L.

Julie blev klar over, at hun havde brug for hjælp, hvis hun skulle nå sit mål i tide. Heldigvis for hende, handlede hun i tide og fik sit ønske opfyldt.

Er du i samme situation som Julie? Er din bryllupsdato fastsat, så du nu står med en deadline for, hvornår du skal kunne passe din drømme-brudekjole? Er du i tvivl, om du kan nå det til tiden på egen hånd?
– I så fald er Projekt Bryllupsklar Brud din løsning!

Jagten på den perfekte kjolestørrelse er et gennemgribende projekt og en investering i dig selv. Gjort på den rigtige måde, kan projektet blive en livsstil, der bringer mange andre goder med sig end blot den rette kjolestørrelse. Projekt Bryllupsklar Brud inddrager helheden, hvor effektivt vægttab suppleres af øget sundhed, mental styrke og tilfredshed i egen krop. Intet overlades til tilfældighederne.

Jeg er med på din rejse og holder dig i hånden hele vejen. Jeg støtter dig, når det bliver svært og glæder mig sammen med dig, når du lykkes.

Lad mig spørge dig igen: Er du klar til at gøre drømmen til virkelighed? Virkelig klar?

For vi må også være realistiske. En investering har omkostninger, inden udbyttet kan realiseres. På samme måde som du sikkert har høje forventninger til mig, har jeg også forventninger til dig, når du tilmelder dig Projekt Bryllupsklar Brud.

Jeg forventer:

  • at du for alvor er klar til forandring.
  • at du er klar til at følge din træningsplan og registrere dine resultater.
  • at du er klar til at følge mine kostanbefalinger og registrere dit indtag.
  • at du er åben for og har mod på at tillære nye vaner.

Du skal selvfølgelig vide, at jeg ikke vender dit liv på hovedet fra dag 1, hvis tidshorisonten ikke kræver det. Forandring tager tid, og alle tiltag kommer, så vidt muligt, til at foregå i en glidende overgang, hvor der tages fuldt hensyn til dine personlige forudsætninger. Mit mål er at forandre dig på en måde, hvor du mærker det mindst muligt i det daglige. Jeg vil hjælpe dig med at bryde de lænker, der holder dig tilbage, og for enden af din rejse vil du være klar til at sige ‘ja’ til din forlovede i den allerbedste udgave af dig selv.

Projekt Bryllupsklar Brud er din vej til den perfekte bryllupsdag.

Er du klar til en gratis uforpligtende samtale med mig om dit Projekt Bryllupsklar Brud?

Så skriv dit navn og nummer ind nedenfor, så ringer jeg dig op til et 10-15 min. opklarings-opkald. Intet er til salg i dette opkald. Det er bare en afslappet samtale, hvor vi ser, om vi klikker sammen, og om der er potentiale for et samarbejde.

Hvad tidligere klienter siger:

“Det overraskede mig, hvor meget din coaching gjorde for min måde at tænke på og for min egen indstilling til træning og sundhed. Det flyttede mig virkelig meget. Her 6 måneder efter, holder jeg stadig fast i de vaner, jeg fik under forløbet.” – Marie S.

“Man kommer ikke sovende til det. Men hold da op, hvor det virker! Dit fokus på mit mindset gjorde hele forskellen for mig. Jeg anede slet ikke, at det betød så meget.” – Fie F.

“Det var jo, som du sagde til mig. Man skal bruge energi for at få energi. Jeg troede slet ikke på det, da du sagde det, men jeg var jo desperat. Og Gud hvor havde du ret. Det har været vidunderligt for mit eget overskud, men det der har gjort mig mest glad er faktisk, at jeg er blevet en meget bedre mor for mine børn, fordi jeg nu har overskud til at være der for dem.” – Gitte A.

“Jeg må bare sige, at du vækkede min mås. Da jeg lærte at få mine baller til at arbejde, kom der pludselig kraft bag mine øvelser. Og mine jeans har aldrig siddet bedre.” – Carina J.

“Jeg tror, det vigtigste for mig var, at du virkelig lyttede til mig. Du lyttede og tog fat, hvor jeg havde mest brug for det. Det gjorde en stor forskel, at der ikke bare blev trukket en fast pakke ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet med andre trænere. Du tog dig tid til mig.” – Andrea S.