SAFIR-systemet

SAFIR

SAFIR-systemet – den perfekte booty-builder!

Jeg har udviklet SAFIR-systemet igennem mange års arbejde med klienter, der ønskede en flottere numse. Over tid har jeg optimeret SAFIR-systemet, så det i sin nuværende form er blevet en unik, revolutionerende metode, der gør vejen til den perfekte booty både simpel og effektiv for dig.

SAFIR-systemet er inddelt i 5 faser, som du kommer til at gennemgå under Projekt Booty-Building. Hver fase fungerer som et udviklingstrin, hvor du har mulighed for at fokusere på de elementer, der er vigtigst for din udvikling på det aktuelle tidspunkt i forløbet.

Herunder ses de 5 faser med en forsimplet oversigt over indholdet:

Fase 1: Stands ulykken

I første fase fokuserer du på at ‘standse ulykken’. Dvs. at du, med min hjælp, bliver bevidst om de vaner og elementer i dit liv, der arbejder imod din målsætning om den perfekte booty. Det er her, du deler information om dig selv med mig og begynder at registrere dit indtag af fødevarer.

Fase 2: Aktivering

I anden fase lærer du at forbedre din evne til at aktivere numse-muskulaturen, så du får større udbytte af din træning. Du påbegynder samtidig din grundtræning og tekniktræning. Ligeledes begynder du at lave små ændringer i dine vaner.

Fase 3: Fokusering

I tredje fase intensiverer du dit fokus på at fjerne tidligere ubevidste forhindringer, der har medvirket til nederlag i jagten på den perfekte booty. Du arbejder fokuseret på dine teknikker, dine vaner og din kost, mens du skaber progression i din træning. I denne fase har du også fokus på muskelbalancen.

Fase 4: Implementering

I fjerde fase implementerer du dine nye færdigheder i mere komplekse øvelser, der nu vil give større udbytte for din numse. Dine nye vaner og dit mere produktive indtag af næringsstoffer vil bidrage til en større helhed, der effektiviserer din booty-udvikling.

Fase 5: Resultat-optimering

I femte og sidste fase går din indsats i de tidligere faser op i en højere enhed, der optimerer dine resultater. Dine vaner forankres, dit indtag optimeres og du høster frugterne af forbedret teknik, muskelbalance og numse-aktivering i din træning, ligesom du nu inddrager særlige specialøvelser for numsen. Du er fuldt bevidst om, hvordan du undgår ubalance og forhindringer. Den perfekte booty er inden for rækkevidde.

Er du klar til en gratis uforpligtende samtale med mig om, hvordan SAFIR-systemet kan revolutionere din numse-træning?

Så skriv dit navn og nummer ind nedenfor, så ringer jeg dig op til et 10-15 min. opklarings-opkald. Intet er til salg i dette opkald. Det er bare en afslappet samtale, hvor vi ser, om vi klikker sammen, og om der er potentiale for et samarbejde.

Hvad tidligere klienter siger om Premium Online Coaching:

“Det overraskede mig, hvor meget din coaching gjorde for min måde at tænke på og for min egen indstilling til træning og sundhed. Det flyttede mig virkelig meget. Her 6 måneder efter, holder jeg stadig fast i de vaner, jeg fik under forløbet.” – Marie S.

“Man kommer ikke sovende til det. Men hold da op, hvor det virker! Dit fokus på mit mindset gjorde hele forskellen for mig. Jeg anede slet ikke, at det betød så meget.” – Fie F.

“Jeg må bare sige, at du vækkede min mås. Da jeg lærte at få mine baller til at arbejde, kom der pludselig kraft bag mine øvelser. Og mine jeans har aldrig siddet bedre.” – Carina J.

“Virkeligt professionelt og trygt forløb. Det betød meget, at du var der så meget for mig. Jeg er så glad for min nye booty. Og det er min kæreste også.” – Anne-Sofie M.

“Jeg tror, det vigtigste for mig var, at du virkelig lyttede til mig. Du lyttede og tog fat, hvor jeg havde mest brug for det. Det gjorde en stor forskel, at der ikke bare blev trukket en fast pakke ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet med andre trænere. Du tog dig tid til mig.” – Andrea S.