Projekt Booty-Building

Premium Online Coaching ved Kenneth Ringsmose

Booty

Kunne du tænke dig en rund og velformet numse?

Min tidligere klient, Selina, var frustreret over sin numse. Hun var i god form, trænede jævnligt og havde i det hele taget en sund livsstil. Men hun var ikke tilfreds med sin numse. Uanset hvor ihærdigt hun havde forsøgt, havde det ikke været muligt for hende, at få løftet numsen derop, hvor hun gerne ville have den til at være. Med hendes egne ord, var den ‘totalt flad’.

Selina var begyndt at tro, at det måtte være hendes lod i livet med en flad numse og at det nok skyldtes genetik. I dag ved hun bedre. Nu sidder hendes fyldige numse nemlig præcis, hvor hun ønsker det.

“Jeg var egentlig ret skeptisk i forhold til, om et online forløb overhovedet kunne gøre en forskel for mig. Faktisk tog jeg kun springet og prøvede det, fordi min veninde anbefalede dig (red. Kenneth). Det viste sig jo så at være alle pengene værd og mere til. Projekt Booty-Building gjorde underværker for min booty! Lidt vildt efter alle de andre ting, jeg prøvede inden, som slet ikke virkede. Tusind tak for hjælpen!” – Selina M.

Årsagen til, at Selina lykkedes med sin forandring, hvor hun tidligere havde fejlet, er SAFIR-systemet – et system jeg igennem mange år har udviklet og optimeret specifikt til klienter, der drømmer om den perfekte booty.

Er du samme sted, som Selina var det, da hun kontaktede mig? Er du også frustreret over, at din numse ikke makker ret? Og er du klar til at tage styringen tilbage?
– Projekt Booty-Building kan også blive enden på dine frustrationer!

Jagten på den perfekte booty er et gennemgribende projekt og en investering i dig selv. Gjort på den rigtige måde, kan projektet blive en livsstil, der bringer mange andre goder med sig end blot en flot numse. Projekt Booty-Building inddrager helheden, hvor effektiv numse-udvikling suppleres af øget sundhed, mental styrke og tilfredshed i egen krop. Intet overlades til tilfældighederne.

Jeg har din ryg hele vejen. Jeg støtter dig, når det bliver svært og glæder mig sammen med dig, når du lykkes.

Lad mig spørge dig igen: Er du klar til at gøre drømmen til virkelighed? Virkelig klar?

For vi må også være realistiske. En investering har omkostninger, inden udbyttet kan realiseres. På samme måde som du sikkert har høje forventninger til mig, har jeg også forventninger til dig, når du tilmelder dig Projekt Booty-Building.

Jeg forventer:

 • at du for alvor er klar til at flytte dig.
 • at du er klar til at følge din træningsplan og registrere dine resultater.
 • at du er klar til at følge mine kostanbefalinger og registrere dit indtag.
 • at du er klar til at investere din tid og energi i dig selv.
 • at du er åben for og har mod på at tillære nye vaner.

Du skal selvfølgelig vide, at jeg ikke vender dit liv på hovedet fra dag 1. Udvikling tager tid, og alle tiltag kommer til at foregå i en glidende overgang, hvor der tages fuldt hensyn til dine personlige forudsætninger. Mit mål er at øge dit niveau på en måde, hvor du kan følge med. Alt optimeres til lige præcis dig.

Projekt Booty-Building er dit projekt.

Indhold:

 • Gratis uforpligtende samtale inden opstart – så du kan vurdere, om forløbet er det rigtige for dig.
 • Personligt træningsprogram – så alt tilpasses dine personlige behov.
 • Træning tilpasset din hverdag – så ydre omstændigheder ikke skal bremse dig.
 • Kostvejledning – så du hurtigere når dit mål.
 • Vanecoaching – så dit udbytte varer ved, også efter endt forløb.
 • Adfærdsforandring-coaching – så du kommer ud på den anden side som et nyt menneske.
 • Video af øvelser via app – så du ikke er i tvivl om noget.
 • Video feedback på teknik via app – så du ikke behøver bekymre dig om at gøre noget forkert.
 • Fri support – så du altid har min støtte.
 • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!så du ikke kan tabe!
 • SAFIR-systemetså du er garanteret et fremragende resultat!

Er du klar til en gratis uforpligtende samtale med mig om dit Projekt Booty-Building?

Så skriv dit navn og nummer ind nedenfor, så ringer jeg dig op til et 10-15 min. opklarings-opkald. Intet er til salg i dette opkald. Det er bare en afslappet samtale, hvor vi ser, om vi klikker sammen, og om der er potentiale for et samarbejde.

Hvad tidligere klienter siger om Premium Online Coaching:

“Det overraskede mig, hvor meget din coaching gjorde for min måde at tænke på og for min egen indstilling til træning og sundhed. Det flyttede mig virkelig meget. Her 6 måneder efter, holder jeg stadig fast i de vaner, jeg fik under forløbet.” – Marie S.

“Man kommer ikke sovende til det. Men hold da op, hvor det virker! Dit fokus på mit mindset gjorde hele forskellen for mig. Jeg anede slet ikke, at det betød så meget.” – Fie F.

“Jeg må bare sige, at du vækkede min mås. Da jeg lærte at få mine baller til at arbejde, kom der pludselig kraft bag mine øvelser. Og mine jeans har aldrig siddet bedre.” – Carina J.

“Virkeligt professionelt og trygt forløb. Det betød meget, at du var der så meget for mig. Jeg er så glad for min nye booty. Og det er min kæreste også.” – Anne-Sofie M.

“Jeg tror, det vigtigste for mig var, at du virkelig lyttede til mig. Du lyttede og tog fat, hvor jeg havde mest brug for det. Det gjorde en stor forskel, at der ikke bare blev trukket en fast pakke ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet med andre trænere. Du tog dig tid til mig.” – Andrea S.