Performance Coaching

Online Coaching

Forløb

Herunder ses mine online coaching forløb. Find det forløb, der passer til dig!


Hero

Hero’s Journey


Fit Forandring

Projekt Fit Forandring


Bryllupsklar

Projekt Bryllupsklar Brud


Hulk

Projekt Hulk


Performance

Projekt Performance


Længere Liv

Projekt Længere Liv


Er der ingen af mine forløb, der passer til dit behov?

Lad os få en snak om, hvordan jeg så kan hjælpe dig. Læg dit navn og nummer herunder, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. Vi finder en løsning.

Hvad tidligere klienter siger om Performance Coaching:

“Det overraskede mig, hvor meget din coaching gjorde for min måde at tænke på og for min egen indstilling til træning og sundhed. Det flyttede mig virkelig meget. Her 6 måneder efter, holder jeg stadig fast i de vaner, jeg fik under forløbet.” – Marie S.

“Man kommer ikke sovende til det. Men hold da op, hvor det virker! Dit fokus på mit mindset gjorde hele forskellen for mig. Jeg anede slet ikke, at det betød så meget.” – Fie F.

“Det var jo, som du sagde til mig. Man skal bruge energi for at få energi. Jeg troede slet ikke på det, da du sagde det, men jeg var jo desperat. Og Gud hvor havde du ret. Det har været vidunderligt for mit eget overskud, men det der har gjort mig mest glad er faktisk, at jeg er blevet en meget bedre mor for mine børn, fordi jeg nu har overskud til at være der for dem.” – Gitte A.

“Jeg må bare sige, at du vækkede min mås. Da jeg lærte at få mine baller til at arbejde, kom der pludselig kraft bag mine øvelser. Og mine jeans har aldrig siddet bedre.” – Carina J.

“Jeg tror, det vigtigste for mig var, at du virkelig lyttede til mig. Du lyttede og tog fat, hvor jeg havde mest brug for det. Det gjorde en stor forskel, at der ikke bare blev trukket en fast pakke ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet med andre trænere. Du tog dig tid til mig.” – Andrea S.