Premium Online Coaching

Online Coaching

Hvorfor ‘Premium’?

Fordi min online coaching er af første klasse. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten af mine ydelser. Du får den samme high end service, som mine klienter med ‘almindelig’ personlig træning har vænnet sig til at modtage igennem de sidste mange år, tilpasset:

  • Dit udgangspunkt – så dine aktuelle behov bliver opfyldt.
  • Dit mål med træningen – så din drøm går i opfyldelse.
  • Tiden du har til rådighed – så ydre omstændigheder ikke skal bremse dig.
  • Evt. skader/skavanker – så du stadig kan opnå fremskridt.
  • Evt. helbredsmæssige hensyn – så du ikke skal bekymre dig.

Ved online coaching er jeg kun et opkald væk. Jeg følger dig tæt, så jeg hele tiden kan tilpasse forløbet til din udvikling. På den måde sikrer vi, at du konstant får det optimale ud af din indsats. Jeg er din støtte i tykt og tyndt, og jeg hjælper dig med at fjerne de lænker, der hidtil har holdt dig fra dit mål, på samme vis som jeg har gjort det med mine klienter før dig.

På alle mine Premium-forløb arbejder vi indgående med meget mere end bare dit træningsprogram og din kost. Vi runder dybere lag af vane- og adfærdsforandring, som danner grundlag for, at du kommer ud på den anden side af din rejse som et nyt menneske med evne, styrke og redskaber til at stå på egne ben og bibeholde de opnåede resultater fremover.

Home Training appen

Det hele kører nemt og gnidningsfrit via Home Training appen, hvor du via din telefon vil modtage træningsprogrammer med instruktionsvideo, kostvejledning, og coaching, ligesom den fungerer som et hurtigt og let tilgængeligt værktøj til kommunikation, så du har mig i princippet altid ved hånden, når du har brug for mig.

Du kan gennem appen optage video af din træning, så jeg kan give feedback på din teknik, ligesom du hurtigt kan registrere din kost med telefonens kamera. Yderligere giver appen et fantastisk overblik over din fremgang, da alt bliver tracket og organiseret i let overskuelige grafer. Kort sagt: Det tætteste man kommer på personlig træning uden fysisk kontakt.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Jeg har forståelse for, at det kan være grænseoverskridende at sætte sin lid til evnerne hos en træner, du aldrig har mødt. Det synes jeg sådan set er sund fornuft.

Jeg selv er dog ikke i tvivl om min evne til at levere. Derfor tilbyder jeg på alle mine forløb ‘Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!‘.

Det betyder, at hvis du, i løbet af de første 3 uger af et forløb, når frem til, at vi ikke er det rigtige match, så betaler jeg det fulde beløb for forløbet tilbage. Ingen forklaring nødvendig. Ingen sure miner. Du er ude igen kvit og frit. Betragt det som din fortrydelsesret.

Forløb

Herunder ses mine online coaching forløb. Find det forløb, der passer til dig!


Bryllupsklar

Projekt Bryllupsklar Brud


Fit Forandring

Projekt Fit Forandring


Booty

Projekt Booty-Building


Hulk

Projekt Hulk


Glad med Overskud

Projekt Glad med Overskud


Performance

Projekt Performance


Længere Liv

Projekt Længere Liv


Er der ingen af mine forløb, der passer til dit behov?

Lad os få en snak om, hvordan jeg så kan hjælpe dig. Læg dit navn og nummer herunder, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. Vi finder en løsning.

Hvad tidligere klienter siger om Premium Online Coaching:

“Det overraskede mig, hvor meget din coaching gjorde for min måde at tænke på og for min egen indstilling til træning og sundhed. Det flyttede mig virkelig meget. Her 6 måneder efter, holder jeg stadig fast i de vaner, jeg fik under forløbet.” – Marie S.

“Man kommer ikke sovende til det. Men hold da op, hvor det virker! Dit fokus på mit mindset gjorde hele forskellen for mig. Jeg anede slet ikke, at det betød så meget.” – Fie F.

“Det var jo, som du sagde til mig. Man skal bruge energi for at få energi. Jeg troede slet ikke på det, da du sagde det, men jeg var jo desperat. Og Gud hvor havde du ret. Det har været vidunderligt for mit eget overskud, men det der har gjort mig mest glad er faktisk, at jeg er blevet en meget bedre mor for mine børn, fordi jeg nu har overskud til at være der for dem.” – Gitte A.

“Jeg må bare sige, at du vækkede min mås. Da jeg lærte at få mine baller til at arbejde, kom der pludselig kraft bag mine øvelser. Og mine jeans har aldrig siddet bedre.” – Carina J.

“Jeg tror, det vigtigste for mig var, at du virkelig lyttede til mig. Du lyttede og tog fat, hvor jeg havde mest brug for det. Det gjorde en stor forskel, at der ikke bare blev trukket en fast pakke ned over hovedet på mig, som jeg har oplevet med andre trænere. Du tog dig tid til mig.” – Andrea S.