Om

Foredrag og kurser

Mit navn er Kenneth Ringsmose. Jeg er cand.scient Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet i Odense med speciale i præstationsfremmende styrketræning og sundhedsoptimering (Master of Science, Physical Education and Health).

Igennem de sidste 15 år har jeg som fysisk træner og underviser arbejdet med over 5000 klienter og derigennem opnået stor erfaring med individuel tilpasset træning til mennesker på alle niveauer. Hvert menneske, jeg møder, byder på ny lærdom, der hjælper mig til at blive bedre.

Jeg har udviklet uddannelser og kurser inden for bl.a. styrketræning, genoptræning, træningsplanlægning og præstationsoptimering i sport. Herigennem videreuddanner jeg bl.a. fysioterapeuter, kiropraktorer, samt fysiske og personlige trænere, ligesom jeg også er tilknyttet Danmarks Idrætsforbund (DIF) som ekstern underviser. Tidligere har jeg også udviklet uddannelser for Fitness World og uddannet træningspersonale på disse.

Jeg anser det for en væsentlig del af mit ansvar at holde dig topmotiveret. Derfor vil det være mit fokus, at træningen skal være sjov og nem at gå til. Du vil aldrig opleve bebrejdelse eller sure miner, hvis du løber ind i problemer eller kæmper med at træffe gode beslutninger. I stedet vil jeg være den støtte, der tilpasser sig dine behov.

Det er mit ansvar, at du finder den vej, der fungerer for netop dig – og den finder jeg! Gode resultater skabes kun gennem en kombination af effektiv træning og høj motivation.

Jeg går i det hele taget op i at gøre tingene på en simpel og effektiv måde, så du oplever en glidende overgang til et sundere og gladere liv, der vil give dig det overskud, du har savnet. Det er vejen til succes.