Om

Kenneth Ringsmose balancerer rollen som dedikeret familiefar med en karriere som virksomhedsejer og passioneret Performance Coach.

Rollen som familiefar blev i 2016 en skelsættende begivenhed, der udfordrede tiden til både at drive virksomhed og passe de trænings- og sundhedsmæssige vaner, der hidtil havde været af høj prioritet.

Omstillingen betød et væsentlig nedsat fokus på motion for at få enderne til at hænge sammen i den lille familie.

Det medførte både frustrationer og en stigende utilfredshed med den svigtende form.

Hverdagene blev til en evig konkurrence mellem behovet for at holde sig i form, ønsket om at være tilstede i familien og karrieremæssige forpligtelser. Behovet for at vedligeholde formen og sundheden blev derfor forsømt.

Frustration over situationen voksede, og det begyndte at smitte af på Kenneths omgivelser.

Altid var det andres skyld.

Men i virkeligheden pegede pilen indad.

Noget måtte ændres.

Livsbalancen var ude af trit. Den måtte genoprettes.

Dette førte til udviklingen af de fem trin, der siden blev til grundstenene i Kenneths Ragnarok-metode:

Ansvar – Kontrol – Handling – Revolution – Livsbalance

Metoden skaber balance mellem familielivet, karrieren og den indre KRIGER ved at opfylde behovet for en krop, der matcher den succes, der findes på de øvrige områder i livet.

Det sker via en særligt indbygget fleksibilitet, så der kan opnås varig succes UDEN:

  • Hårde restriktioner
  • Masser af tid til rådighed
  • Afsavn til familien
  • Kompromiser med karrieren

Kenneth benyttede Ragnarok-metoden til at finde sin indre KRIGER igen og genskabe formen, energien og det stærke helbred.

Siden har metoden udviklet sig til et solidt og finpudset system, som Kenneth benytter til at skabe vedvarende forandringer hos andre travle, succesfulde fædre, der kæmper med samme udfordringer.

I dag er metoden kernen i Kenneths succesfulde 12-ugers virtuelle forandringsforløb for travle fædre:

HERO’S JOURNEY

I over 15 år har Kenneth, som Performance Coach og personlig træner, hjulpet et utal af klienter med at nå deres mål.

Han har arbejdet med klienter på alle niveauer og været med på sidelinjen til utallige kropsforandringer, flere danmarksmesterskaber og nordiske mesterskaber samt et europamesterskab og et verdensmesterskab

Kenneth er uddannet kandidat i Idræt og Sundhed (Master of Science, Physical Education and Health) fra Syddansk Universitet i Odense i 2012 og har siden yderligere videreuddannet sig i anvendt adfærdscoaching.

Hans lange alsidige uddannelse har givet ham redskaberne til at hjælpe sine klienter på et dybere niveau, hvor hans træningsmæssige ekspertise suppleres af en grundig viden om bl.a. optimal ernæring, sundhed, vaner, adfærd og psykologiske virkemidler.

I dag dedikerer han al sin arbejdstid til at hjælpe travle, succesfulde fædre over hele landet med at opnå livsbalance via Hero’s Journey.

Performance Coaching

Se videoen herunder for en nærmere forklaring af, hvordan Kenneth arbejder med at skabe reelle forandringer for sine klienter: