Om Bullshit-Buster

Bullshit-Buster

Baggrunden for Bullshit-Buster er, at jeg er led og ked af, at reklamerne og medierne med deres såkaldte “trænings-, kost- og sundhedseksperter” forvrænger befolkningens billede af begreberne på grund af underkvalificerede medieeksponerede “eksperter” og/eller egne økonomiske interesser.

Vi bliver konstant bombarderet med modstridende råd og meldinger og som almen dansker er det så godt som umuligt at sortere i disse. Resultatet er desværre ofte, at man giver op på sundheden.

Det primære formål med denne side vil derfor være løbende at tage aktuelle emner og nyheder op inden for træning, kost og sundhed og skabe en uvildig kvalificeret vurdering af de påstande, der påvirker den danske befolkning.

Bullshit-Buster er derfor dit filter, der skiller fup fra fakta og giver dig den nøgne sandhed om træning, kost og sundhed. Derudover vil siden bidrage med gode råd og artikler, der kan være med til at forbedre din træning, kost og sundhed.

Alle indlæg er åbne for debat og spørgsmål via den tilknyttede facebookside.

Hvis nogen ønsker, jeg skal tage bestemte emner op på siden, kan forespørgslen ske på mail: bullshit-buster@hometraining.dk