Gratis Online Challenge

Gratis Challenge

Her kan du melde dig til min gratis online challenge på 6 uger. Du kan vælge mellem en challenge, der skaber muskelvækst og en challenge, der skaber opstramning.

Uanset hvilken challenge du vælger, vil du modtage en træningsplan både til hjemmetræning og træning i fitnesscenter. Det er helt valgfrit, hvilken af de to, du ønsker at benytte. Det giver dig blot frihed til selv at vælge, hvor du ønsker at træne. Du kan således selv vælge for hver træningsdag, om det skal foregå hjemme eller i træningscenter, afhængig af, hvad der passer dig bedst den pågældende dag.

Vælg den challenge, der passer til dine ønsker. Du vil herefter blive sendt videre til en tilmeldingsformular, hvor du indtaster dine oplysninger. Straks efter vil du modtage en mail med login-oplysninger samt links til Home Training-appen, der giver dig direkte adgang til din challenge og til kontakt med mig.

Der er ingen skjulte omkostninger eller binding af nogen art. Det er helt og aldeles gratis at prøve min challenge. Det eneste jeg beder om, er feedback på din oplevelse, når du er færdig. Selv dét er dog ikke et krav – blot et ønske.

Hvilken challenge kunne du tænke dig at prøve?