Foredrag og kurser

Foredrag og kurser

Jeg tilbyder skræddersyede foredrag og kurser til trænings-, kost- eller sundhedsrelaterede områder.

Herunder ses det nuværende udbud af færdige kurser:

Basal styrketræning og genoptræning

Pris: Kr. 2.500,- pr. person

Henvender sig primært til: Fysioterapeuter og kiropraktorer

Længde: 12 timer fordelt på 2 dage

Kursusbeskrivelse:
Dette kursus er bygget op af 2 dele.
Første del introducerer kursisten til styrketræning. Der vil blive gennemgået relevant teori om træningsfysiologi, der vil sætte kursisten i stand til at introducere nybegyndere til styrketræning. Kursisten vil lære at sammensætte basale træningsprogrammer til brug i fitnesscenter.
Anden del består af en gennemgang af relevante videnskabelige artikler, der sammen med første del af kurset, vil sætte kursisten i stand til at genoptræne/forebygge gængse og ofte forekommende skader, eksempelvis korsbåndsskader, nakkesmerter, springerknæ, fibersprængninger, inflammation i achillessenen og mange flere.
Dette kursus forudsætter grundlæggende viden om anatomi og fysiologi.

Avanceret styrketræning og ernæringslære

Pris: Kr. 3.000,- pr. person

Henvender sig primært til: Fysioterapeuter, kiropraktorer, idrætsfysiologer og fitnessinstruktører

Længde: 12 timer fordelt på 2 dage

Kursusbekrivelse:
Dette kursus vil gå i dybden med den praktiske teori til at sammensætte forskellige styrketræningsprogrammer, hvad enten målet er muskelvækst, styrke, vægttab eller en kombination heraf. Der vil herunder indgå praktisk forevisning og afprøvning af øvelser.
Ernæringslæren vil supplere træningsdelen, idet kursisten her vil lære hvilken kost der er optimal ift. et specifikt træningsmål, herunder hvilke kosttilskud der vil optimere træningen samt hvilke, der er spild af penge.
Dette kursus forudsætter, at man har gennemgået kurset ”Basal styrketræning og genoptræning” eller at man i forvejen har et grundlæggende kendskab til styrketræning, anatomi og fysiologi.

Fysisk træning og præstationsoptimering i sport

Pris: Kr. 4.500,- pr. person

Henvender sig primært til: Idrætsfysiologer, fysiske trænere, fysioterapeuter og kiropraktorer

Længde: 18 timer fordelt på 3 dage

Kursusbekrivelse:
Dette kursus har fokus på styrketræning, der vil forbedre den fysiske præstationsevne inden for sport. Der vil blive undervist i elementer af olympisk vægtløftning, så kursisten selv kan forevise og undervise atleter i de øvelser, der er relevante. Kurset vil også indeholde gennemgang og afprøvning af ballistisk og plyometrisk træning.
Kursisten vil efter kurset være i stand til at sammensætte træningsplaner til forskellige atleter, herunder planlægning efter hvornår på sæsonen atleten skal toppe.
Dette kursus forudsætter, at man har gennemgået kurset ”Avanceret styrketræning og ernæringslære” eller at man som minimum har et omfattende kendskab til styrketræning, anatomi og fysiologi.

Få et uforpligtende tilbud på et skræddersyet foredrag eller et kursus: